رمزگشایی از ۲۹ فقره سرقت کابل های برق در طرقبه شاندیز  ساخت دستگاه‌های تولید کمپوست برای استفاده خانگی انفجار مرگبار یک منزل مسکونی در قوچان + تصاویر (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعتراف تکان دهنده سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت شتابزدگی و عجله؛ علت ۸۴ درصد از حوادث برقی خراسان رضوی زمان برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل‌زده خراسان جنوبی اعلام شد معمای پرونده خونین برادرکشی در مشهد (۱۱ اردیبهشت) معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد+سند سارق انباری خانه‌ها دستگیر شد جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟ حمله با شمشیر در لندن یک کشته و چند زخمی بر جای گذاشت نجات ۳ نفر از درون حریق منزل مسکونی توسط آتش نشانان مشهدی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه اندازی «تاکسی هوایی» بین گناباد-مشهد درگیری ۲ همکلاسی در شوش رنگ خون گرفت (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری ۵ شرور و مخل نظم و امنیت در مشهد
سرخط خبرها

اگر کفش پاشنه‌بلند می‌پوشید، حتما بخوانید

  • کد خبر: ۹۳۱۷۶
  • ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
اگر کفش پاشنه‌بلند می‌پوشید، حتما بخوانید
با اینکه کفش‌های بدون پاشنه خیلی مد است و به خاطر راحتی طرفداران زیادی دارد، ولی کفش‌های پاشنه بلند همیشه مد هستند و خانم‌ها باپوشیدن آن‌ها بسیار جذاب و زنانه و خوش قد و قامت میشوند، ولی در مقابل این جذابیت باید درد و رنج زیادی را تحمل کنند و با عوارض بسیاری جدی‌ای مواجه شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، پوشیدن کفش پاشنه بلند مدتهاست که نمادی از یک زن امروزی است. با این حال، این لوازم جانبی خاص بدون ضرر نیست.

کفش‌های پاشنه بلند مقصر اصلی میلیون‌ها شکایت از پا و مچ پا در سراسر کشور است، اما زنان هنوز کفش پاشنه بلند را با رها نکرده اند. وضعیت بدن هنگام پوشیدن کفش‌های پاشنه بلند مرکز جرم بدن را به جلو متمایل می‌کند و لگن و ستون مهره‌ها از هم راستا بودن خارج می‌کند.

۱. آسیب ناخن‌های انگشت پا

چیز‌های بیشتری برای زیبا نگه داشتن ناخن‌های انگشتان پا نسبت به پدیکور وجود دارد. کفش پاشنه بلند علت اصلی ایجاد مشکلات ناخن‌های انگشت شست پا است. این اتفاق می‌افتد، زیرا انگشتان پا به یکدیگر فشرده می‌شوند و باعث می‌شوند ناخن‌های انگشتان بزرگ به داخل پوست فرو روند. این همچنین می‌تواند منجر به عفونت ناخن یا قارچ شود.

۲. درد زانو و لگن را افزایش می‌دهد

قدم زدن با کفش پاشنه بلند باعث افزایش وزن بر روی مفاصل زانو می‌شود، زیرا زنان تمایل دارند هنگام راه رفتن با کفش، بیشتر زانو‌ها را خم کنند. به گزارش پزشکی دیلی، این می‌تواند باعث درد در مفاصل زانو و همچنین لگن شود و استفاده طولانی مدت می‌تواند باعث شکستگی و اعصاب به دام افتاده شود.

۳. خطر ابتلا به استئوآرتریت را افزایش می‌دهد

یک مطالعه از ژورنال تحقیقات ارتوپدی نشان داد که پوشیدن کفش پاشنه بلند که ۳/۱/۲ اینچ یا بالاتر است می‌تواند خطر ابتلا به آرتروز (دلیل اصلی ناتوانی در زنان) را افزایش دهد. پوشیدن کفش‌های بالاتر حتی می‌تواند تأثیر بیشتری در خطر شما داشته باشد.

۴. درد عضلانی و اسپاسم

پوشیدن طولانی مدت کفش پاشنه بلند می‌تواند عضلات را در ماهیچه‌ها و پشت شما کاهش دهد، این امر می‌تواند باعث درد عضلانی و اسپاسم شود. همچنین بسیاری از خانم‌ها بعد از پوشیدن کفش دچار گرفتگی دردناک پا می‌شوند.

بهترین درمان شما محدود کردن استفاده از کفش پاشنه بلند و پوشیدن کفش راحتی در هر زمان ممکن است.

۵. پینه پا

هنگامی که پا به سمت جلو کفش یا کفش‌های خیلی تنگ فشار می‌دهید که پا‌های شما را به سمت اشکال غیر طبیعی سوق می‌دهد، فشار روی طرفین پا‌ها و انگشتان پا ایجاد می‌کنید. با گذشت زمان، مالش و فشار دادن به انگشتان شما می‌تواند منجر به سفت شدن پوست شود و پینه پا می‌شود.

۶. کوتاه شدن تاندون آشیل

این ممکن است یکی از عوارض جانبی نگران کننده پوشیدن کفش پاشنه بلند باشد، زنانی که کفش پاشنه پا را در طی یک دوره طولانی از زندگی خود می‌پوشند، در واقع تاندون آشیل خود را کوتاه می‌کنند. با پوشیدن کفش پاشنه بلند، پاشنه‌ها در واقع می‌توانند از نظر فیزیولوژیکی در عضلات و تاندون‌های اطراف مچ پا مشکل ایجاد کنند. بدین معنی که، وقتی پابرهنه هستید یا کفش تخت می‌پوشید باعث رسیدن پاشنه پا به زمین می‌شود و می‌تواند احساس درد و کشش بی حدی ایجاد کند.

۷. کمردرد

پوشیدن کفش پاشنه بلند باعث می‌شوند لگن شما هنگام راه رفتن یا ایستادن به جلو فشار بیاورد، فشار فوق العاده‌ای به قسمت تحتانی کمر وارد می‌کند و باعث درد می‌شود.

۸. شکستن یا پیچ خوردگی مچ پا

وقتی کفش تخت می‌پوشید، وزن شما به طور مساوی بین مچ پا و پاشنه پا پخش می‌شود و فشار کمی به مچ پا وارد می‌شود. متأسفانه کفش پاشنه بلند باعث عدم تعادل بین پاشنه پا و مچ پا می‌شود. از آنجا که مچ پا ساخته نشده است تا بتواند این نوع فشار را تحمل کند، افتادن و پیچ خوردگی یا شکستن مچ پا بسیار معمول است.

منبع:بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->